19 de julio de 2013

NOVES ACTIVITATS I TALLERS

No podíem esperar més... Teníem ganes de posar en marxa les noves activitats... I AQUÍ LES TENIM!!!  Els millors tallers per gaudir dels matins a CALIU. Us deixem la planificació:


DILLUNS

Saleta planta baixa“DOCUMENTA’T”
Veurem documentals curtets sobre els temes més interessants de l’actualitat o sobre salut i vida per fer després un col·loqui que ens permeti mantenir fresca la nostra memòria.

Gimnàs “MOU EL COS AMB ROCK CATALÀ”
Sau, Els Pets, Lax’n’Busto, Sopa de Cabra... La millor música del Rock Català ens farà moure les mans, els peus i fins i tot les orelles! 


DIMARTS

Saleta planta baixa “AROMATERÀPIA ESSENCIAL”
Olis essencials de lavanda, de taronja o de romaní ens acompanyaran per un viatge aromàtic on aprendrem a fer massatge a les mans, perfums d’ambient... Una autèntica experiència olfactòria que ens farà recordar els millors moments viscuts.

Gimnàs“MUSICOTERÀPIA AMB INSTRUMENTS”
Toquem el triangle! I tot el que faci falta per carregar-nos d’energia! Amb instruments i altres jocs musicals aprofitarem tots els beneficis de la musicoteràpia: estimulació i relaxació a parts iguals...


DIMECRES

Saleta planta baixa“ART ATTACK”
Retoladors, estisores, gomets, ceres de colors... La millor Artteràpia. Ja està tot a punt per fer les millors manualitats i crear autèntiques obres d’art. Una explosió de color que facilita el treball fi de les mans i la concentració.

Gimnàs“RELAXACIÓ AMB BANDES SONORES”
Moviments suaus, treball de les articulacions, recàrrega de les energies corporals... Però no de qualsevol manera! Gaudirem de les bandes sonores del cinema i els millors compositors per fer una relaxació amb el millor estil del vell Hollywood.


DIJOUS

Saleta planta baixa “NATURA I VIDA”
La Horteràpia arriba a CALIU. Amb herbes aromàtiques, llegums, verduretes i alguna flor que també caurà, remourem la terra, prendrem el sol amb molta cura i gaudirem de la fresqueta. Però a més... presentarem animalons i aprendrem tècniques molt interessants per cultivar!

Gimnàs “RITMES CULTURALS”
Salsa, rumba, batukada, lambada, samba, limbo rock... Farem un viatge musical pel món, tot movent el cos i estimulant la nostra memòria amb activitats amb molta marxa!



DIVENDRES

Saleta planta baixa“CREACIONS ORIGINALS”
Un matí per fer tot allò que mai varem creure possible: espelmes, sabonets, figuretes de feltre, petites escultures de fang i fins i tot... creacions dolces amb fondant i xocolata! Tot un poti-poti pel divendres més original.

Gimnàs“LES CANÇONS DE TOTA LA VIDA
Els cantants més reconeguts i les cançons que més ens agraden seran la base per un taller que potenciarà la psicomotricitat i l’activitat física amb més ritme de tota la setmana.


Interessants, oi? Molt!
Les activitats tindran lloc de 11h a 12h. A partir de les 12 hi haurà fisioteràpia individual i massatges així com sortides al carrer. I a la tarda... coral, teatre, manualitats, bingo... i les pròximes novetats: dia regional de Galicia, jocs de taula, jocs de memòria... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario