20 de noviembre de 2014

Visita a la Sagrada Família Nov'14

Feia un dia perfecte: caloreta i un solet molt agradables. El dia d'abans havíem estat parlant de La Sagrada Familia, de com havia estat la seva construcció i els residents ens van explicar les seves anècdotes relacionades. Tots estàvem molt  emocionats i ja al sopar de la vetlla es notaven els nervis:
 
 
- No puc oblidar les ulleres de sol - deia el Ricardo.
- Vull portar l'abric blanc - demanava la Roser.
 
- Jo quan era petita jugava dins del temple, perquè no hi havia vigilància com avui - ens explicava la Rosa - quines ganes tinc de tornar-hi!
 
 
Així que ens hem aixecat d'hora, hem preparat uns entrepans tovets i ben abrigadets hem posat rumb cap al metro de Congrès i d'allà... a la SAGRADA FAMÍLIA!!!.
 

La Basílica ens va donar la benvinguda amb els seus colors i la seva arquitectura modernista...





 
Vam fer un passeig pels parcs de les rodalies, gaudint del dia i de la bona companyia ja que vam tenir la sort de fer la sortida amb alguns dels familiars i amics de CALIU. Quina bona colla!!
 


Vam dinar els nostres entrepans i uns "ganxitos" i a més la filla de la Gabriela ens va portar truita de patates, crestes de tonyina i mandarines. Moltes gràcies!!


Després de dinar, cap a la Basílica!!



Ens van explicar les curiositats del temple, hem pogut gaudir dels vitralls, de la decoració, de la llum magnífica que il·luminava els fidels i els turistes i de les històries més màgiques que amaguen els murs i les imatges...



Després de la visita vam fer una gran passejada pel Passeig Gaudí fins a l'Hospital de Sant Pau per admirar l'arquitectura del nou recient de l'hospital. I ja d'allà cap a casa, a berenar i descansar...

 
 
Moltes gràcies a tots i fins la propera!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario