20 de marzo de 2015

Ens visiten GALGOS 112


Al nostre centre hem tingut sempre molt clara la nostra vocació comunitària i altruista cap a col·lectius desfavorits pel que hem participat amb molt de gust en La Marató, per exemple, i tenim posat en marxa el projecte Compartim Taula d'Acra i la Generalitat de Catalunya. També col·laborem de manera activa amb el Banc d'Aliments.


Però volíem fer un pas més. Tot l'equip de Caliu va decidir que també fariem una aportació a grups i associacions animalistes pel que recollim diners i material per SANTUARIO GAIA i BICHOS RAROS. Aprofitant el nostre contacte amb GALGOS 112, una agrupació sense ànim de lucre que lluita pel salvament, protecció i benestar dels llebrers maltractats pels caçadors, hem fet un taller educatiu i posterioment hem jugat amb els gossos! Tota una experiència! Els gossos es van portar molt bé i els residents van gaudir molt.


A més... Hem sortit a la tele! Ens podeu veure a: CONNEXIÓ BTV

No t'ho perdis!!

Moltes gràcies a l'Andreu i tots els voluntaris de Galgos 112 per la seva passió i feina ben feta. Molts petons a tots els gossos: el Gobo, la Nina, la Sasha, el Timi, etc...


No hay comentarios:

Publicar un comentario